Csatlakozzon a YouCount alkalmazáshoz

Legyél Te is civil kutató! Megosztásaid segítségével megtuthatjuk, hogyan érzik a fiatalok magukat különböző helyzetekben.

YouCount alkalmazás használatával segítesz nekünk, hogy jobban megismerjük a fiatalok számára elérhető lehetőségeket. Kilenc európai ország - Ausztria, Dánia, Magyarország, Olaszország, Litvánia, Norvégia, Spanyolország, Svédország, Olaszország, Litvánia, Magyarország és az Egyesült Királyság - fiataljaival együtt feltérképezheted a társadalmi befogadás lehetőségeit, és megoszthatod saját közösségeddel a részvétel, az összetartozás és az állampolgárság mindennapi tapasztalatait. Megoszthatjátok egymással, hogy milyen helyeken és kivel töltitek az időtöket, mit csináltok, és hogy mit jelentenek számotokra ezek a helyek, emberek és tevékenységek. A kutatásból megtudhatjuk, hogy mikor érzed úgy, hogy a társadalom és a helyi közösség megbecsült tagjaként veszel részt annak életében. Mikor érzed, hogy támogatnak, elmondhatod a véleményedet és hallathatod a hangodat? Hiszen te ismered legjobban azokat a mindennapi helyzeteket, amelyekben befogadást, vagy kirekesztést tapasztalsz.

 

Töltse le a YouCount alkalmazást okostelefonjára

IOS-AppStoreBadge_300x90px.png    Android-AppStoreBadge_300x90px.png

 

A projektben való részvételre 13-29 éves fiatalokat várunk. A kutatásra vonatkozó jogi korlátozások miatt a kilenc részt vevő európai országban eltérőek a megengedett korcsoport országonként változhat. Tudj meg többet a résztvevőknek szóló tájékozott beleegyezésünkből, hogy megtudd, részt vehetsz-e a projektben!

 

 

 

ImageSeperator 1390px 02 GirlWithCamera

Sign up for the YouCount Newsletter!

We publish quarterly updates on our work in a Newsletter that you can receive directly in your inbox. With every Newsletter, you learn more about YouCount and the people behind the project. We travel to the different cases and introduce you to young citizen scientists and other project members in each issue. Our Newsletter informs you about upcoming events and updates you on events you might have missed. Don’t miss out!

 SIGN UP HERE

Social Media

twitter facebook instagram linkedin

european unionYouCount is funded by the European Commission under Horizon 2020, GA No.101005931